Le Petit Secret

Ett "Super Rhône"

Årgång 2018 - ”Bra Kvalitativt Vin - 89 p”

“Söderns garrigue kikar fram redan vid första sniffen, ni vet den där omisskännliga doften av den sydfranska vegetationen med bland annat lagerblad, lavendel, viol och blommande örter. En skön köttighet kompletterar tillsammans med färskkrossade björnbär och nyanser från tiden på ekfat. Vinet fyller gommen, det är maffigt i frukten men aldrig yppigt utan förvånansvärt stramt istället, med bakomliggande tanninstruktur som skänker ryggrad. Björnbär, plommon, lakrits och en hint choklad från eken hör till intrycken och allt avslutas i en behagligt torr och värmande final. Det här får mig att längta till grillsäsongen!”

-- Niklas Jörgensen, Livets Goda, mars 2020

Le Petit Secret är producerat med de bästa druvorna från några av de främsta appellationerna i Rhône, såsom Crozes Hermitage, Lirac, och Vacqueyras vilket skapar en unik blandning och gör detta till ett "Super-Rhône" - den första i sitt slag!

KÖP NU

139 :-

LÄS MER

Silver i Bästa Vita Vin i både ordinarie och beställningssortimentet!

 

Vi är oerhört stolta över att ha blivit tilldelade Silver i kategorierna Bästa Vita Vin med Von Winning Riesling och Bästa Vita Vin i Beställningssortimentet med Paradiesgarten i Allt Om Vins prestigefyllda vinutmärkelse Årets Vinare!

 

 

Producenten Von Winning blev även nominerade till Bästa Vinhus och vi är väldigt glada över att få representera dem i Sverige.

Humlegårdsgatan 22, 114 46 Stockholm | Postadress: Box 5121, 102 43 Stockholm

Tel: +46 72 223 00 57 | Fax: +46 8 660 68 42 | E-mail: info@intermondi.se

© 2017 Intermondi AB